Vandrerygsække

Skal du have plads til mad, telt, sovepose og alt der hører med på vandretur, er en vandrerygsæk det helt rigtige! De med avancerede bæresystemer leder vægten ned i hoftebæltet, så læsset bæres på bækkenet og af de store muskelgrupper i benene - IKKE af de relativt svage rygmuskler.

Mærke
VOLUMEN_WEB_da_attribute
50-70 L (24)
70-90 L (10)
Størrelse

Vandrerygsække

38 produkter
Sortering:

Rygsække til vandreturen

Find den rette rygsæk til din vandretur. Få plads til din oppakning og bær den vægt du ønsker på din vandring.

Her finder du vandrerygsække til damer og herrer. Det er et udvalg med udelukkende gode rygsække. Der er lette, store og små rygsække til alle de forskellige ture du skal på. 

Fjällräven og Osprey er meget populære producenter af rygsække til vandre- og backpackerturen. Gå på opdagelse efter den rette taske til din tur – og bliv klar til nye eventyr. 

Vandrerygsæk hvor mange liter?

Hvilken størrelse du skal vælge afhænger af hvor meget du skal have med på turen. Dermed er det afgørende hvor længe du skal afsted – og hvor kompakt dit grej er. Har du købt et let og kompakt telt og en let sovepose, så kræver det væsentligt færre liter.

En tommelfingerregel er at du på en flerdagestur med telt og mad skal gå efter en stor rygsæk på 60-90 liter. Det vil være passende til en tur på 4-14 dage. Weekendturen kræver lidt mindre og du vil være godt dækket ind med 30-50 liter. 

Læs mere om valg af størrelse i guiden på bloggen