Mountain Adventures

Mountain Adventures er meget glade for samarbejdet med Friluftsland. Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor er de to virksomheder oplagte til at danne trygge rammer om din næste aktive rejse. 

Hos Mountain Adventures er vi eksperter i trekking og vandreture, cykelferie og bjergbestigningsture . I mere end 25 år har vi tilrettelagt rejser verden over. Vi elsker bjerge, storslåede naturlandskaber og fysisk aktivitet, og det er vores erfaring, at de største kultur og naturoplevelser opnås, når man selv har ydet en fysisk indsats. Vi tilbyder ture i alle sværhedsgrader og til aktive mennesker i alle aldre, så uanset om du har meget eller begrænset erfaring, har vi ture, der passer til dit niveau. 

Selv-guidede vandre- og cykelture
Her har vi sørget for hotellerne samt en ankomstpakke på det første hotel med rutebeskrivelser, kort og evt. cykel. Turene foregår i Europa og du skal selv sørge for transporten til destinationen. I vandrer eller cykler fra sted-til-sted og vi sørger for at transportere bagagen fra hotel til hotel. 

Grupperejser
...er for alle. Uanset om du rejser alene, eller med venner, bliver oplevelsen delt med ligesindede. Der er som regel stor aldersspredning i grupperne og deltagerne har en fælles interesse for store natur- og kulturoplevelser. Du kommer til at rejse sammen med aktive mennesker, som nyder at være en del af et fællesskab. Vi lægger vægt på små grupper, da vores erfaringer bekræfter at udbyttet her bliver størst for den enkelte deltager. 

- Få mere info på www.mountain-adventures.dk